
доц. др Ладислав Василишин
Наставник - II-4
Технолошки факултет
Стручни назив | --- |
---|---|
Ужа научна област | прехрамбене технологије намирница биљног поријекла |
Датум избора у звање | 3. октобар 2014. |
Предмети
Б13507 | ОСНОВИ ПРЕХРАМБЕНИХ ТЕХНОЛОГИЈА |
Б14702 | ПРЕХРАМБЕНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ НАМИРНИЦА БИЉНОГ ПОРИЈЕКЛА I |
Б14707 | ТЕХНОЛОГИЈА ВОЋА |
Б14708 | ТЕХНОЛОГИЈА ПОВРЋА |
Б14709 | ТЕХНОЛОГИЈА СОКОВА И КОНЦЕНТРАТА |
Б14802 | ПРЕХРАМБЕНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ НАМИРНИЦА БИЉНОГ ПОРИЈЕКЛА II |
Б14807 | ТЕХНОЛОГИЈА ЖИТА |
Б14808 | ТЕХНОЛОГИЈА БРАШНА |
Б14809 | ТЕХНОЛОГИЈА ПИВА И ВИНА |
Б14816 | АМБАЛАЖА И ПАКОВАЊЕ ХРАНЕ |
Б14818 | ТЕХНОЛОГИЈА ПЕКАРСТВА И ТЈЕСТЕНИЧАРСТВА |
Библиографија
Радови са скупова
Uticaj uslova eterifikacije na stepen supstitucije karboksimetilceluloze | |
Научни скуп | INOST |
---|---|
Година | 1994 |
Аутори | Надежда Илишковић, Radana Đuđić, Снежана Улетиловић и Ladislav Vasilišin |
Књиге
Практикум из биохемије | |
Издавач | Технолошки факултет Универзитета Бањалука |
---|---|
ISBN | 86-82741-16-4 |
Година | 2000 |
Аутори | Зоран Кукрић и Ладислав Василишин |
Тип књиге | помоћни уџбеник |
Број страна | 194 |