Навигација

доц. др Ладислав Василишин

Наставник - II-4
Технолошки факултет
Стручни назив---
Ужа научна областпрехрамбене технологије намирница биљног поријекла
Датум избора у звање 3. октобар 2014.

Предмети

Б13507ОСНОВИ ПРЕХРАМБЕНИХ ТЕХНОЛОГИЈА
Б14702ПРЕХРАМБЕНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ НАМИРНИЦА БИЉНОГ ПОРИЈЕКЛА I
Б14707ТЕХНОЛОГИЈА ВОЋА
Б14708ТЕХНОЛОГИЈА ПОВРЋА
Б14709ТЕХНОЛОГИЈА СОКОВА И КОНЦЕНТРАТА
Б14802ПРЕХРАМБЕНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ НАМИРНИЦА БИЉНОГ ПОРИЈЕКЛА II
Б14807ТЕХНОЛОГИЈА ЖИТА
Б14808ТЕХНОЛОГИЈА БРАШНА
Б14809ТЕХНОЛОГИЈА ПИВА И ВИНА
Б14816АМБАЛАЖА И ПАКОВАЊЕ ХРАНЕ
Б14818ТЕХНОЛОГИЈА ПЕКАРСТВА И ТЈЕСТЕНИЧАРСТВА

Библиографија

Радови са скупова

    Uticaj uslova eterifikacije na stepen supstitucije karboksimetilceluloze
    Научни скупINOST
    Година1994
    АуториНадежда Илишковић, Radana Đuđić, Снежана Улетиловић и Ladislav Vasilišin

Књиге

    Практикум из биохемије
    ИздавачТехнолошки факултет Универзитета Бањалука
    ISBN86-82741-16-4
    Година2000
    АуториЗоран Кукрић и Ладислав Василишин
    Тип књигепомоћни уџбеник
    Број страна194