Навигација

Центар за подршку студентима са инвалидитетом

Центар за подршку студентима са инвалидитетом на Универзитету у Бањој Луци је основан 2006. године од стране удружења грађана Инфо парт и у то вријеме дјеловао је под називом „Центар за помоћ студентима са инвалидитетом“. Године 2007. поменути центар постаје подорганизациона јединица Универзитет у Бањој Луци која егзистира у оквиру Ректората. Од 2012. године, када је кренула реализација TEMPUS EQOPP пројекта, Центар дјелује под садашњим називом.

Центар за подршку представља координационо тијело на Универзитету чији је задатак да осигура да студенти са посебним потребама/инвалидитетом имају једнак приступ свим универзитетским програмима и активностима.

Центар за подршку његује образовну околину која је инклузивна и спремна подржати студенте са посебним потребама/инвалидитетом кроз грађење и одржавање партнерства са факултетима и академским и неакадемским особљем, промовисање свјесности о инвалидитету између свих чланова универзитетске заједнице и осигурање смјерница са обзиром на универзитетске политике и процедуре које осигуравају потпуну партиципацију студената са инвалидитетом у свим аспектима универзитетског живота.

Телефон +387 51 301 430
Fакс +387 51 301 430
Веб-сајт www.centar.rs.ba
Е-пошта sasacentar@unibl.rs
Адреса Универзитетски град, Булевар војводе Петра Бојовића 1А, 78000 Бања Лука
Координатор Центра Горана Панић

Слике

  • /uploads/attachment/strana/15/cpsi-1.jpg
  • /uploads/attachment/strana/15/cpsi-2.jpg
  • /uploads/attachment/strana/15/cpsi-3.jpg
  • /uploads/attachment/strana/15/cpsi-4.jpg